Jyviva esittää Sonja Karppista ja Ira Vainikaista JYYn hallitukseen vuodelle 2018

JYYn ensi vuoden hallitus ja edustajiston puheenjohtaja nimetään 7.12. pidettävässä edustajiston kokouksessa. Jyviva ylpeänä esittää tulevaan hallitukseen kahta osaavaa, kokenutta ja kaikin puolin mahtavaa aktiiviamme, Sonja Karppista ja Ira Vainikaista.

Jyviva esittää Sonja Karppista hallituksen varapuheenjohtajaksi, vastuullaan konserni- ja tuutorointisektorit. JYYn edustajistossa, valiokuntapuheenjohtajana, ainejärjestöaktiivina ja Jyväskylän kaupunginvaltuustossa kokemusta niin taloudellisesta vastuunkannosta kuin ihmisten kanssa toimimisesta keränneenä Sonja olisi todella varapuheenjohtaja paikallaan.Sonja

Erityisesti Sonjaa kiinnostaa tulevalla hallituskaudella jatkuva JYYn organisaatiouudistus, jonka taustoista hän viime kauden edaattorina on hyvin perillä:

”Konsernivastaavana tulisin todennäköisesti toimimaan uuden hallintorakenteen mukaisten yhtiöiden hallitusten puheenjohtajana. Haluan luoda uusiin yhtiöihin keskustelevaa, avointa ja demokraattista päätöksentekokulttuuria. Opiskelijoiden edustajana ja JYYn hallitusvastuullisena on konsernivastaavan tärkeää olla ajan tasalla konsernin asioista sekä pitää huoli siitä, että opiskelijoiden ääni kuuluu ja asiat tehdään JYYn linjojen mukaisesti.”

 

 

Jyviva esittää Ira Vainikaista hallituksen kehitysyhteistyö- koulutuspolitiikka- ja kuntasektoreille. Vuoden alusta Jyvivan puheenjohtajana toimineen Iran vankka koulutuspoliittinen osaaminen, ahkeruus ja motivoituneisuus ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen niin Jyvivassa kuin valiokunta- ja järjestötyöskentelyssä.Ira

Kehitysyhteistyövaliokunnan puheenjohtajana kesästä 2016 lähtien toimineella Iralla on erinomainen käsitys siitä, missä kehyssä JYYn osalta ja valtakunnallisesti mennään ja mitkä ovat keskeiset kysymykset lähitulevaisuudessa.

Kehyn ohella Iran erityinen kiinnostus kohdistuu ensi vuonna laadittavaan JYYn yleispoliittiseen linjapaperiin:

”Kiinnostavin kauden 2018 toimintasuunnitelmaprojekteista on ehdottomasti yleispoliittisen linjapaperin laatiminen. Sen laatimiseen liittyy itselleni kiinnostavaa päivänpolitiikan tarkastelua ja tulevaisuuden kaavailua sekä tavoitteen asettelua, jossa on tärkeää saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuuluviin mahdollisimman hyvin. Siksi pidänkin projektissakin mainittua parlamentaarista valmistelua oikeana tapana toteuttaa projektia. Tavoitteeni on, että yleispoliittisesta linjapaperista tulee kattava ja kunnianhimoinen edunvalvonnan asiakirja, joka hyvän kehityskulkujen ennakoinnin puolesta myös kestää aikaa.”

Näiden hakijoiden takana on helppo seistä. Toivotamme Sonjalle ja Iralle tsemppiä haastatteluvaiheeseen!

Hallitusneuvottelut käydään maanantaina 4.12. Ilokivellä. Kaikille avoin haastatteluosuus alkaa klo 17:15 lounasravintolan puolella, tervetuloa seuraamaan!

 

Jyvivan hallitusneuvottelijoina toimivat Olli Etelämaa ja Aatu Puhakka.

Yhteystiedot:

olli.p.etelamaa@student.jyu.fi

aatu.puhakka@gmail.com